Undersökning gällande attityder till insekter som mänsklig föda

enkät
Denna enkät ingår i ett examensarbete som utförs vid Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan, Örebro Universitet, och skrivs av Otto Toorell och Axel Berke. Vi vill undersöka hur konsumenter ställer sig till miljöfrågor kopplat till köttproduktion samt hur konsumenter ser på andra proteinkällor än kött, i förhållande till miljö- och djurhållningsfrågor.

 

Deltagandet i denna studie är högst frivillig och du som respondent har närhelst du vill rätt att avbryta din medverkan i undersökningen. Resultatet från din medverkan kommer endast användas i forskningssyfte och dina svar behandlas anonymt.
Du måste vara minst 18 år för att svara på denna enkät.
Har du några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss:
otto.toorell@gmail.com
axel.berke@gmail.com

Handledare och kursansvarig:
asa.ostrom@oru.se

 

Här är länken till enkäten

 

Svara gärna, dela på Facebook och sprid överallt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s