Längtan

Det börjar med en längtan. Någon stans djup inom mig skapas en vision av något jag vill uppnå eller ha tillgång till.

I början kanske så diffus och subtil att jag ännu inte är medveten om den. Det kan kännas som en frustration eller vilsenhet  ur det att jag faktiskt saknar något i mitt liv. När jag väl blir medveten om min längtan och landar i själva känslan så kan saker börja hända. Visionen av min längtan blir allt tydligare och utkristalliserar sig till handling.

Jag känner att jag börjar bygga upp en plan och saker och ting  faller på plats vartefter. Det här är en innovativ och kreativ fas. Många idéer och olika spår, somliga bra och andra mindre bra, som ska utvärderas. Under den här fasen har jag många gånger hjälp av intuitionen. Jag plötsligt bara vet att så här är det eller så här ska jag göra. Då går jag på det.

En sak har jag lärt mig att när jag längtar efter något – det är bara att börja i någon ända. Agera! Det gäller att agera som om det inte finns några hinder, det gör det inte heller, och ha målbilden klar av vad jag vill uppnå. Visst stöter jag på patrull ibland och får ta en annan väg eller hitta en ny lösning men omöjligt är det inte.

Sluta aldrig längta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s